Geräte und Zubehör
Poached eggs with blade cover
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
2 portions
Zutaten
-
eggs (see Tips)2
-
water1700 g
-
vinegar50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
118.3 mg
Eiweiß
7.5 g
Brennwert
371.9 kJ /
88.9 kcal
Fett
5.6 g
Ballaststoffe
0 g
gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
0.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Poached eggs using blade cover
30 Min
Browned beef mince
20 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Peeled Garlic
5 Min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3 Std. 15 Min
Sautéed chicken cubes
15 Min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Sautéed onions (200-300 g)
10 Min
Steamed eggs sunny side up
15 Min
Chilli garlic prawns
10 Min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 Min
Mashed potatoes for two
30 Min