Geräte und Zubehör
Poached eggs with blade cover
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
2 portions
Zutaten
-
eggs (see Tips)2
-
water1700 g
-
vinegar50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
118.3 mg
Eiweiß
7.5 g
Brennwert
371.9 kJ /
88.9 kcal
Fett
5.6 g
Ballaststoffe
0 g
gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
0.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 Std.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Sautéed onions (200-300 g)
10 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Mashed potatoes for two
30 Min
Poached eggs using blade cover
30 Min
Poached Eggs
25 Min
Fruity dream
10 Min