Mushroom sauce

Mushroom sauce

3.9 164 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
1 Total recipe

Zutaten

  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 - 3 sprigs
  • garlic cloves
    2
  • salted butter
    40 g
  • eschalots cut into halves
    3
  • white wine
    50 g
  • fresh shiitake mushrooms cut into slices
    250 g
  • fresh portobello mushrooms cut into slices
    150 g
  • Worcestershire sauce
    2 tbsp
  • pouring (whipping) cream
    250 g
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • fresh chives finely chopped
    10 g

Nährwerte pro 1 Total recipe

Brennwert 1184.2 kcal / 5328.7 kJ
Eiweiß 16.4 g
Fett 124.6 g
Kohlenhydrate 17.9 g
Ballaststoffe 8 g
gesättigte Fettsäuren 80.3 g
Natrium 987 mg

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