Geräte und Zubehör
Meatballs in tomato sauce (TM6)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 3 Std. 40 Min
4 portions
Zutaten
Meatballs
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)60 g
-
garlic clove1
-
lean pork mince300 g
-
lean beef mince300 g
-
dried oregano1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt½ - 1 tsp
-
breadcrumbs30 g
-
dried basil¼ tsp
-
dried sage¼ tsp
Tomato sauce
-
garlic cloves cut into halves3
-
olive oil20 g
-
brown onion cut into wedges (1 cm)200 g
-
red wine50 g
-
canned chopped tomatoes800 g
-
tomato paste50 g
-
white sugar5 g
-
salt plus extra to taste1 - 2 pinches
-
Worcestershire sauce (see Tips)2 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1595.1 mg
Eiweiß
41.2 g
Brennwert
1973.2 kJ /
469.8 kcal
Fett
24.6 g
Ballaststoffe
5.3 g
gesättigte Fettsäuren
9.6 g
Kohlenhydrate
18.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slow cook (TM6) with blade cover
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Beef and mushroom stroganoff
40 Min
"Hug in a mug" chicken soup
30 Min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 Min
Mashed potatoes for two
30 Min
Yoghurt with red berry coulis
13 Std. 20 Min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 Min
Homemade Custard
15 Min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
Quick béchamel sauce
15 Min
Hollandaise
15 Min