Spaghetti carbonara (TM7)

4.5 15 Bewertungen
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions

Zutaten

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    60 g
  • pecorino cheese (optional - see Tips)
    30 g
  • onion
    30 g
  • pancetta cut into 1 cm cubes
    150 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • water
    1200 g
  • sea salt
    ¾ tsp
  • spaghetti
    350 g
  • eggs
    3
  • egg yolk
    1
  • ground black pepper
    2 pinches
  • fresh parsley leaves only, finely chopped, to garnish

Nährwerte pro 1 portion

Natrium 997 mg
Eiweiß 30.1 g
Brennwert 2888.3 kJ / 690.3 kcal
Fett 32.2 g
Ballaststoffe 3 g
gesättigte Fettsäuren 11.5 g
Kohlenhydrate 67.8 g

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