
Geräte und Zubehör
Chicken katsu curry with rice
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
4 portions
Zutaten
Chicken katsu curry
-
vegetable oil25 g
-
garlic cloves3
-
onion (approx. 1 onion), cut into pieces (2 cm)120 g
-
carrots cut into slices (1 cm)200 g
-
curry powder1 tbsp
-
plain flour125 g
-
water500 g
-
Chicken stock paste (see Tip)2 tsp
-
honey20 g
-
Japanese soy sauce15 g
-
garam masala½ tsp
-
dried bay leaf1
-
panko breadcrumbs100 g
-
egg1
-
chicken breast fillets2
Steamed rice
-
short grain rice350 g
-
water900 g
-
sea salt1 tsp
-
vegetable oil to fry
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
1238 kcal /
5199.5 kJ
Eiweiß
52.7 g
Fett
62.7 g
Kohlenhydrate
113.9 g
Ballaststoffe
6.4 g
gesättigte Fettsäuren
10.3 g
Natrium
1465 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chicken and Chinese sausage rice
50 Min
Korean fried chicken
4 Std.
Honey BBQ Chicken
1 Std.
Sweet and sour pork
40 Min
Chiang Mai noodles
25 Min
Korean barbecue chicken with rice
45 Min
Kalguksu (chicken noodle soup)
1 Std. 15 Min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Nasi goreng
40 Min
Kid-friendly butter chicken
35 Min
Chicken meatballs with coconut rice
35 Min
Traditional sausage rolls
50 Min