Geräte und Zubehör
Mini cheese scones with savoury butter
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
24 portions
Zutaten
Cheese scones
-
olive oil spray for greasing
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
plain flour200 g
-
milk250 g
-
baking powder2 tsp
-
salt1 pinch
Savoury butter
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
savoury yeast spread to taste (see Tip)2 - 3 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
125 mg
Eiweiß
2.3 g
Brennwert
371.7 kJ /
88.5 kcal
Fett
5.7 g
Ballaststoffe
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Kohlenhydrate
6.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Afghan biscuits
25 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Pull-apart sunshine bread
40 Min
Soft cinnamon doughnuts
50 Min
Sultana, apple and custard scrolls
4 Std. 30 Min
Basic muffin mix
30 Min
Three cheese spinach scrolls
2 Std. 15 Min
Brunch bread
1 Std. 15 Min
ANZAC slice
1 Std. 40 Min
Buttermilk scones
35 Min
Pikelets
35 Min