Geräte und Zubehör
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
2 portions
Zutaten
-
salted butter cut into pieces30 g
-
thickened cream30 g
-
milk30 g
-
eggs (see Tips)6
-
salt plus extra to season2 pinches
-
water plus extra to submerge bags1850 g
-
lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
ground black pepper to season
-
fresh chives chopped, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
681.4 mg
Eiweiß
22.5 g
Brennwert
1898.5 kJ /
452 kcal
Fett
40.6 g
Ballaststoffe
0.1 g
gesättigte Fettsäuren
20.9 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Skirt Steak Spiralized Salad
Keine Bewertungen
Browned chicken mince
20 Min
Scrambled Eggs
10 Min
JJ's 2-step chicken curry
45 Min
Shredded chicken 2-for-1
40 Min
Mexican scrambled eggs
20 Min
Creamed pāua soup
1 Std.
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40 Min
Chicken Jalapeno party poppers
50 Min
No fail mash potato
20 Min
Ayam Masak Kicap
40 Min
Ayam Paprik
30 Min