Geräte und Zubehör
Spaghetti alla carbonara
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
pecorino cheese cut into pieces (3 cm - optional)30 g
-
guanciale cut into cubes (see Tips)150 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
ground black pepper3 pinches
-
sea salt1 pinch
-
dried spaghetti320 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
547.3 mg
Eiweiß
24.1 g
Brennwert
2521.8 kJ /
602.7 kcal
Fett
28.1 g
Ballaststoffe
2.6 g
gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
61.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Tomato and bacon spaghetti
35 Min
Beef and feta koftas
1 Std. 30 Min
Menu: Pasta and Meatballs in Chorizo Sauce; Cinnamon Caramel Apples
1 Std.
Lotus Leaf Buns with BBQ Pork
2 Std. 10 Min
Tomato and mushroom spaghetti
30 Min
Spiralized spicy pickled carrots
Keine Bewertungen
Creamy potato mash
30 Min
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
1 Std.
Beef stew with gnocchi
3 Std. 15 Min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Spaghetti carbonara
35 Min
Creamy pistachio pasta
40 Min