Geräte und Zubehör
Spaghetti alla carbonara
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
pecorino cheese cut into pieces (3 cm - optional)30 g
-
guanciale cut into cubes (see Tips)150 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
ground black pepper3 pinches
-
sea salt1 pinch
-
dried spaghetti320 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
547.3 mg
Eiweiß
24.1 g
Brennwert
2521.8 kJ /
602.7 kcal
Fett
28.1 g
Ballaststoffe
2.6 g
gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
61.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Basic cheesecake
10 Std.
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min
Chicken and Mushroom Rice
30 Min
Spicy Beef with Red Capsicums
30 Min
Individual chicken wellingtons with mustard tarragon sauce
1 Std. 35 Min
All in one bowl bolognese
40 Min
Indonesian Vegetable Spring Roll
40 Min
Mozambican chicken curry
35 Min
Stywe pap (firm porridge)
40 Min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 Min
Macaroni carbonara
30 Min