Geräte und Zubehör
Hash browns
Zubereitung 40 Min
Gesamt 40 Min
15 portions
Zutaten
-
potatoes peeled and cut into halves1000 g
-
brown onion cut into halves (approx.150 g)1
-
garlic clove (optional)1
-
plain flour60 g
-
eggs2
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
grapeseed oil for greasing
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
166.8 mg
Eiweiß
3 g
Brennwert
384 kJ /
91 kcal
Fett
3.3 g
Ballaststoffe
1.4 g
gesättigte Fettsäuren
0.5 g
Kohlenhydrate
11.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Hot chocolate
10 Min
Baguette
3 Std. 45 Min
Pizza dough
1 Std.
Irish hot chocolate
10 Min
DIY fruit dippers
35 Min
Homemade nacho chips with cheese sauce
4 Std. 15 Min
Pretzels
1 Std. 35 Min
Gluten free waffles with maple bacon
1 Std.
Bagels with bacon jam and egg
3 Std. 20 Min
Flour tortillas
1 Std. 10 Min
Herb and garlic pull-apart bread
1 Std. 35 Min
Pikelets
35 Min