Geräte und Zubehör
Pulled pork burger
Zubereitung 15 Min
Gesamt 5 Std.
6 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
brown onion cut into rings (1 cm)100 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water550 g
-
alcoholic apple cider200 g
-
sea salt plus extra to taste½ tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
boneless pork shoulder cut into 5 pieces800 g
-
barbecue sauce (see Tips)500 g
-
ground black pepper to taste
-
burger buns6
-
iceberg lettuce leaves12
-
tomato ketchup to serve (see Tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1424.5 mg
Eiweiß
39.4 g
Brennwert
2071.4 kJ /
493.2 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
4.4 g
gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
67.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Huli Huli Chicken Skewers
50 Min
Pulled pork burgers
4 Std. 20 Min
Pulled Pork Burgers
4 Std. 50 Min
Bacon with chicken strips
15 Min
Sweet and sour pork ribs
35 Min
Beef fajitas
30 Min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 Std. 40 Min
Pulled Pork
4 Std. 5 Min
Pork and prawn dumplings
55 Min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 Std. 35 Min
Beef tacos
25 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min