
Geräte und Zubehör
Steamed cabbage and pork dumplings
Vorbereitung 1 Std. 15 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
32 pieces
Zutaten
Dumpling wrappers
-
oil plus extra for greasing1 tbsp
-
water plus extra as needed150 g
-
plain flour300 g
-
salt¼ tsp
Filling and dumplings
-
white cabbage leaves cut into pieces400 g
-
salt1 ½ tsp
-
pork mince350 g
-
water530 g
-
soy sauce20 g
-
rice wine10 g
-
sugar½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sesame oil (15 g)1 tbsp
-
plain flour plus extra for dusting
Nährwerte pro 1 piece
Brennwert
76 kcal /
318 kJ
Eiweiß
3 g
Fett
4 g
Kohlenhydrate
7 g
Ballaststoffe
0.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Fragrant pipis
30 Min
Pork and prawn dumplings
55 Min
Wonton soup
1 Std.
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Steamed pork buns (baozi)
2 Std. 30 Min
Soup dumplings (xiao long bao)
26 Std. 50 Min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 Std. 15 Min
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min
Cha gio (spring rolls)
55 Min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3 Std.
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1 Std.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min