Geräte und Zubehör
Mashed potatoes for two (peeler)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
2 portions
Zutaten
-
water1200 g
-
floury potatoes ensure potatoes are cut small enough to fit through hole in mixing bowl lid250 - 300 g
-
salt1 pinch
-
milk1 - 2 tbsp
-
butter1 tbsp
-
ground nutmeg (optional)1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
112.4 mg
Eiweiß
3.2 g
Brennwert
687.4 kJ /
164.3 kcal
Fett
6.3 g
Ballaststoffe
3.1 g
gesättigte Fettsäuren
3.9 g
Kohlenhydrate
24.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chicken Noodle Soup
50 Min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 Min
All in one bowl bolognese
40 Min
Cooking White Rice
25 Min
Scallops and prawns with XO butter
50 Min
Steamed potato and butternut squash pieces (6 months+)
25 Min
Cottage pie
1 Std. 30 Min
Browned eschalots (250-350 g)
25 Min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 Min
Mashed potatoes for two
30 Min
No fail mash potato
20 Min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 Min