Geräte und Zubehör
Indian vegetable curry
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
coriander seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
cardamom seeds½ tsp
-
mustard seeds½ tsp
-
onions cut in halves100 g
-
garlic cloves2
-
fresh ginger cut in thin slices15 g
-
fresh red chilli small, deseeded, cut in pieces1
-
olive oil20 g
-
ground turmeric1 tsp
-
coconut milk400 g
-
water100 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
salt2 tsp
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
carrots cut in slices (1 cm)150 g
-
cauliflower cut in florets150 g
-
courgettes cut in slices (1 cm)150 g
-
frozen green peas100 g
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1231.6 mg
Eiweiß
9 g
Brennwert
1642 kJ /
395 kcal
Fett
23 g
Ballaststoffe
8.3 g
gesättigte Fettsäuren
14.7 g
Kohlenhydrate
36 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Lentil Curry (Dahl)
30 Min
Indian Vegetable Curry
50 Min
Potato Curry
12 Std. 50 Min
Chick Pea Curry
35 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Cape Malay Vegetable Curry
35 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Leftover Curry
1 Std. 10 Min
Sweet Potato Curry
30 Min