Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
ABC Soup
- 1000 g boiling water
- 250 - 350 g pork ribs
- 1000 g cold water
- 150 g potato, peeled and cut into pieces (5 cm)
- 100 g carrot, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tomato, cut into quarters and deseeded
- 100 g brown onion, cut into eighths
- 1 sweet corn cob, cut into pieces (2-3 cm)
- 20 g small dried anchovies (optional - see Tips)
- 60 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 1 tsp salt, to taste
Steamed fish and garnishes
- 500 g whole fish, gutted and cleaned (see Tips)
- 3 cm piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices, plus an extra 1-2 cm piece peeled and cut into julienne, for garnishing
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 2 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 2 tbsp soy sauce
- ½ - 1 tsp sesame oil
- red chilli oil, to taste (optional), for serving
- 3 - 4 tbsp fermented black beans (optional - see Tips), for serving
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 713.2 kJ / 169.6 kcal
- Eiweiß
- 47.9 g
- Kohlenhydrate
- 18.2 g
- Fett
- 25.7 g
- gesättigte Fettsäuren
- 9.3 g
- Ballaststoffe
- 6 g
- Natrium
- 1702 mg
Alternative Rezepte
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10 min
Yu wan tang (fish ball soup)
40 Min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min