Geräte und Zubehör
White Radish Pork Rib Soup
Zubereitung 5 Min
Gesamt 3 Std.
5 portions
Zutaten
-
water2200 g
-
pork ribs (soup bone, neck bone or spiral bone), cut in pieces (4 cm)400 g
-
white radishes cut into slices (2 cm)500 g
-
yellow onions cut into wedges100 g
-
dried cuttlefish cut into strips (2 cm)1 piece
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
wolfberries (goji)20 g
-
salt adjust to taste1 pinch
-
white pepper powder adjust to taste1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
154 mg
Eiweiß
17 g
Brennwert
590 kJ /
141 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Braised pork belly
55 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Yam Rice
45 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min