Chicken Porridge With Century Egg
TM6 TM5 TM31

Chicken Porridge With Century Egg

4.6 (31 Bewertungen)

Zutaten

  • 200 g chicken breast fillets, skinless, cut in pieces (4-5 cm)
  • 10 g light soy sauce
  • 1 - 2 tsp sesame oil, dark (roasted)
  • 200 g long grain white rice, rinsed and drained
  • 1600 g water
  • 2 century eggs, washed (see tips)
  • 2 salted eggs, cooked, shell removed and cut in cubes
  • 2 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought
  • 2 tsp salt
  • 1 pinch white pepper powder
  • 10 g fresh ginger, finely shredded
  • 2 sprigs fresh coriander, leaves only, finely chopped, to garnish
  • 2 sprigs spring onions, finely chopped, to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
973 kJ / 233 kcal
Eiweiß
15 g
Kohlenhydrate
28 g
Fett
6 g
Ballaststoffe
0 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte