
Geräte und Zubehör
Homemade Fish Ball Soup
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
8 portions
Zutaten
-
mackerel fish fillets cut in pieces500 g
-
salt adjust to taste2 tsp
-
white pepper powder1 tsp
-
tapioca starch1 tbsp
-
ice cubes (see tips)100 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought2 tsp
-
water800 g
-
coriander leaves chopped, to garnish2 sprigs
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
100 kcal /
418 kJ
Eiweiß
15 g
Fett
4 g
Kohlenhydrate
0 g
Ballaststoffe
0 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Perfection in 7 Days with Thermomix®
23 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Chicken porridge with century egg
30 Min
Shallot Oil
25 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Homemade chicken stock powder
1 Std. 35 Min
Soy milk
24 Std. 30 Min
Homemade Pandan Kaya
55 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Homemade Soy Milk
35 Min
Chicken Porridge
1 Std. 10 Min
Stir fried broccoli with carrot
15 Min