Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)
TM6

Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)

4.6 (25 Bewertungen)

Zutaten

  • 20 g oleju
    oder 20 g oliwy z oliwek
  • 1 ząbek czosnku
    oder 20 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
  • 250 g mięsa z indyka, bez skóry i kości, pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym
    oder 250 g fileta z piersi indyka, bez skóry i kości, pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym

Nährwerte
pro 1 porcja
Brennwert
1961 kJ / 469 kcal
Eiweiß
58 g
Kohlenhydrate
4 g
Fett
24 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Ballaststoffe
0.2 g
Natrium
3052 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte