Geräte und Zubehör
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
-
sugar120 g
-
vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
Williams pears (firm) peeled, halved and cored (see tip)4
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
flaked almonds, toasted for serving
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
3 mg
Eiweiß
2 g
Brennwert
1024 kJ /
244 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
5.6 g
gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
48 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
French Onion Soup
1 Std.
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
40 Min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1 Std. 20 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Honeycomb
1 Std. 30 Min
Rainbow Choux Buns
1 Std. 25 Min
Boiled Eggs
20 Min
Chopped Vegetable Salad
10 Min
Mustard Dill Sauce
2 Std. 15 Min
Fruit Sauce (Coulis)
10 Min
Stuffed Picnic Loaf
4 Std. 50 Min
Duck and Pork Terrine
52 Std.