Geräte und Zubehör
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
Zubereitung 1 Std.
Gesamt 2 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
Basil Pasta Dough
-
fresh basil leaves30 g
-
large eggs3
-
00 flour330 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Ravioli Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
bread15 g
-
unsalted butter diced25 g
-
onions quartered120 g
-
asparagus woody ends discarded100 g
-
large raw prawns, peeled deveined30 g
-
egg yolk1
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
00 flour for dusting
Cooking
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1280.4 mg
Eiweiß
23.4 g
Brennwert
2320.4 kJ /
554.6 kcal
Fett
19.4 g
Ballaststoffe
3.6 g
gesättigte Fettsäuren
8.3 g
Kohlenhydrate
70.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 Min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1 Std. 5 Min
Spinach and Ricotta Ravioli
1 Std. 30 Min
French Onion Soup (TM5)
1 Std.
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1 Std. 20 Min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 Std.
Limoncello Tarts
3 Std. 15 Min
Salmon and Fennel Risotto
25 Min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 Min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 Min