Geräte und Zubehör
Pesto Baked Eggs
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
Puff Pastry and Pesto
-
butter, unsalted diced (1 cm), then frozen150 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
water chilled60 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
toasted pine nuts15 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves40 g
-
extra virgin olive oil70 g
Assembly
-
medium eggs6
-
fine sea salt for seasoning
-
ground black pepper for seasoning
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
13.7 g
Brennwert
2218 kJ /
534 kcal
Fett
41.5 g
Kohlenhydrate
25.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Easter cooking
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Beer Battered Cod Bites
1 Std. 10 Min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 Std. 20 Min
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
1 Std.
Baked Oatmeal Niçoise
40 Min
Strawberry and Peach Frozen Yoghurt Bites
2 Std. 20 Min
Avocado Pesto Orecchiette
35 Min
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2 Std.
Potato and Cheese Bites
2 Std.
Coconut Pie
1 Std. 35 Min
Pecan Pie Cheesecake Bars
4 Std.
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 Min
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2 Std. 30 Min