Chipotle Puff Fish "Tacos"
TM6 TM5

Chipotle Puff Fish "Tacos"

4.7 ( 16 Bewertungen )

Zutaten

Chipotle Puff Pastry

  • 200 g unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
  • 200 g plain flour
  • 90 g water ice cold
  • ½ tsp fine sea salt
  • plain flour for dusting
  • 1 Tbsp chipotle chilli flakes

Filling

  • 400 g white fish fillets skinless, cut in pieces (4-5 cm) (e.g. cod, haddock)
  • 1 lime finely grated zest and juice
  • 1 garlic clove
  • 1 fresh jalapeño chilli halved
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 1 Tbsp olive oil
  • 5 g fresh coriander leaves

Assembly

  • 1 medium egg beaten

Nährwerte
pro 1 piece
Brennwert
688 kcal / 2865 kJ
Eiweiß
25 g
Fett
48 g
Kohlenhydrate
38 g
gesättigte Fettsäuren
27 g
Natrium
470 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte