Geräte und Zubehör
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
4 portions
Zutaten
-
sweet potatoes peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder750 g
-
shallots whole or halved vertically to fit in feeder500 g
-
olive oil plus 1 Tbsp50 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
garlic cloves5
-
unsalted butter diced40 g
-
fresh thyme leaves2 ½ Tbsp
-
Dijon mustard1 ½ Tbsp
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
smoked paprika1 ½ tsp
-
pork tenderloins (approx. 350 g each)2
Port Shallot Sauce
-
olive oil30 g
-
unsalted butter diced15 g
-
caster sugar1 Tbsp
-
ruby port70 g
-
½ heaped tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1782 mg
Eiweiß
59 g
Brennwert
3833 kJ /
916 kcal
Fett
44 g
Ballaststoffe
10.7 g
gesättigte Fettsäuren
13 g
Kohlenhydrate
67 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix Cutter (TM5)
27 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
1 Std. 50 Min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 Std. 15 Min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce
1 Std. 40 Min
Butter Board with Spinach Pesto
15 Min
Sweet Apple Dip
10 Min
Mini Mushroom Galettes
1 Std. 45 Min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 Std.
Quick Gyros with Tzatziki
15 Min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 Min
Chicken Enchiladas
1 Std.
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min