Socca with Tuna, Olives and Capers
TM5 TM6

Socca with Tuna, Olives and Capers

4.7 (7 Bewertung)

Zutaten

  • 120 g chickpea flour
  • 250 g water
  • 50 g olive oil, plus extra for frying
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 red onion, quartered
  • 1 garlic clove
  • 1 tomato, sliced
  • 100 g tinned tuna in oil, drained and flaked
  • 1 Tbsp pitted black olives
  • 1 Tbsp pickled capers, drained and rinsed
  • 1 pinch dried oregano
  • 1 pinch ground black pepper
  • 2 fresh basil leaves, shredded, for garnish
  • 1 pinch chilli flakes (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
4753 kJ / 1140 kcal
Eiweiß
55 g
Kohlenhydrate
73 g
Fett
66 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 86 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte