Geräte und Zubehör
Socca with Tuna, Olives and Capers
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
1 portion
Zutaten
-
chickpea flour120 g
-
water250 g
-
olive oil plus extra for frying50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
red onion quartered1
-
garlic clove1
-
tomato sliced1
-
tinned tuna in oil drained and flaked100 g
-
pitted black olives1 Tbsp
-
pickled capers drained and rinsed1 Tbsp
-
dried oregano1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh basil leaves shredded, for garnish2
-
chilli flakes (optional)1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
55 g
Brennwert
4753 kJ /
1140 kcal
Fett
66 g
Kohlenhydrate
73 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dinner For One
11 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 Std.
Tahini and Beetroot Dip
1 Std. 15 Min
Veggie 'Burritos'
20 Min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
5 Min
Fennel Risotto
35 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min