Indochine Chicken Salad
TM5 TM6

Indochine Chicken Salad

4.6 (16 Bewertungen)

Zutaten

  • 80 g peanuts, roasted, unsalted
  • 4 limes, juice only
  • 3 tsp palm sugar
  • 1 fresh chilli, thinly sliced
  • 1 Tbsp fish sauce
  • 1 tsp ground black pepper
  • 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 60 g onions, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 1600 g water, plus extra for soaking
  • 700 g chicken breasts, boneless and skinless, halved on the grain
  • 60 g onions, thinly sliced
  • water, cold, for soaking
  • 200 g dried rice noodles
  • water, hot, for soaking
  • 15 g fresh mint leaves
  • ½ bunch fresh coriander leaves

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2096 kJ / 501 kcal
Eiweiß
42 g
Kohlenhydrate
29 g
Fett
25 g
Ballaststoffe
5 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte