Geräte und Zubehör
Vegan "Crab" Cakes
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
10 pieces
Zutaten
"Crab" Cakes
-
chickpeas (15 oz can), liquid reserved1 can
-
nori sheet crumbled, in pieces1
-
dried parsley1 tbsp
-
dried dill2 tsp
-
Old Bay Seasoning®2 tsp
-
salt½ tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
vegan mayonnaise2 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
green onions cut into pieces3
-
garlic cloves2
-
hearts of palm (14 oz), drained1 can
-
panko bread crumbs1 ½ oz
Sriracha Vegan Mayonnaise
-
vegan mayonnaise3 oz
-
sriracha1 tbsp
-
vegetable oil to fry
-
ground paprika (optional) to sprinkle
-
fresh dill to garnish
-
lemon cut in wedges1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
547 mg
Eiweiß
4 g
Brennwert
469 kJ /
112 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Vegan
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Huevos Rancheros
4 Std. 45 Min
Vegan Aquafaba Butter
2 Std. 25 Min
Cauliflower and Date Tagine
55 Min
Vegan "Beefy" Burger
1 Std. 40 Min
Lentil Loaf
1 Std. 10 Min
Blue cheese tofu dressing
5 Min
Vegan Cashew Sauté
35 Min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 Std. 30 Min
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Tofu Ramen Bowl
55 Min
Vegan Macaroni and Cheese
5 Std.