Vegan "Crab" Cakes
TM6 TM5

Vegan "Crab" Cakes

3.8 ( 13 Bewertungen )

Zutaten

"Crab" Cakes

  • 1 can chickpeas (15 oz can), liquid reserved
  • 1 nori sheet crumbled, in pieces
  • 1 tbsp dried parsley
  • 2 tsp dried dill
  • 2 tsp Old Bay Seasoning®
  • ½ tsp salt
  • 2 tsp Dijon mustard
  • 2 tsp vegan mayonnaise
  • 1 tsp lemon juice
  • 3 green onions cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 can hearts of palm (14 oz), drained
  • 1 ½ oz panko bread crumbs

Sriracha Vegan Mayonnaise

  • 3 oz vegan mayonnaise
  • 1 tbsp sriracha
  • vegetable oil to fry
  • ground paprika to sprinkle (optional)
  • fresh dill to garnish
  • 1 lemon cut in wedges

Nährwerte
pro 1 piece
Brennwert
112 kcal / 469 kJ
Eiweiß
4 g
Fett
6 g
Kohlenhydrate
12 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Natrium
547 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte