Geräte und Zubehör
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
1 portie
Zutaten
-
aardappelen in stukken60 g
-
rode bieten in stukken100 g
-
rundvlees30 g
-
water400 g
-
vruchtenpuree bv. appelmoes40 g
-
koolzaadolie (10 g)2 ½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
9 g
Brennwert
998 kJ /
238 kcal
Fett
13 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 Std.
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 Min
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Gestoomd paaslam met groentjes
Keine Bewertungen
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Keine Bewertungen
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 Std. 25 Min
Volkorenbrood
Keine Bewertungen
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25 Std.
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1 Std. 40 Min
Kokos Dahl
25 Min
Butternutsoep met Curry en Mango
30 Min