
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Gebak
- 120 g boter ingevroren blokjes (30 min.)
- 180 g bloem plus extra voor het bestuiven
- 40 g poedersuiker
- 1 snuifje zeezout
- 1 eierdooier van medium ei
- 3 tl water
Peren
- 500 g water
- 3 peren (bijv. Conference of Comice) geschild, gehalveerd, van pitjes ontdaan (ca. 320 g)
Frangipane vulling
- 1 citroen alleen dunne schilfers van de schil
- 120 g kristalsuiker
- 120 g boter zacht
- 2 eieren, medium (53-63 g)
- 120 g gehakte amandelen
- 15 g bloem
Glazuur
- 1 eetlepel abrikozenjam gesmolten
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 538 kcal / 2249 kJ
- Eiweiß
- 8.4 g
- Fett
- 35.6 g
- Kohlenhydrate
- 46 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Brak ocen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Brak ocen
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 min
Oost-Europese brunch
Brak ocen
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Brak ocen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 min
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5 godz. 50 min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12 godz. 15 min
Asperge-langoustine terrine
10 godz.
Appel en citroen krans
50 min
Kerstman macarons
3 godz. 20 min
Appelcake
1 godz.