Geräte und Zubehör
Lams- en Quinoastoofpot
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
6 porties
Zutaten
-
water350 g
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd (zie tips)20 g
-
uien bruin, gesneden in partjes150 g
-
knoflookteentjes2
-
olie met neutrale smaak1 eetlepel
-
selderstengel in stukjes gesneden (3 cm)1
-
tomatenpuree80 g
-
gemalen komijn2 tl
-
verse tijmblaadjes4 takjes
-
kippenbouillonpasta (zie tips)1 el
-
gemalen kaneel¼ tl
-
laurierblad, gedroogd1
-
wortelen in blokjes gesneden (3 cm)200 g
-
lamsvlees in blokjes gesneden (2-3 cm)500 - 600 g
-
quinoa100 g
-
zout om op smaak te brengen
-
zwarte peper, gemalen om op smaak te brengen
-
champignon de Paris, vers wit, in vier gesneden200 g
-
courgette in blokjes gesneden (approx. 2 cm)170 g
-
maïskorrels, bevroren90 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
27 g
Brennwert
1240.9 kJ /
295.5 kcal
Fett
10.7 g
Ballaststoffe
5.7 g
Kohlenhydrate
20.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Honey BBQ Chicken
Keine Bewertungen
Mosselen Marinière
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Salmorejo
Keine Bewertungen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Keine Bewertungen
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Keine Bewertungen
Gebakken buns
Keine Bewertungen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 Std. 10 Min
Rode Bieten Quiche met Feta
1 Std. 20 Min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Keine Bewertungen