Chunky mixed vegetable soup
TM6

Chunky mixed vegetable soup

4.4 (59 Bewertungen)

Zutaten

  • 20 - 25 g olive oil
  • 100 - 150 g mixed vegetables (e.g. onions, shallots, leek), cut into pieces (2 cm)
  • 350 - 400 g mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celery, parsnips), cut into pieces (2 cm)
  • 50 g mixed frozen vegetables or frozen peas (optional)
  • 700 - 800 g water
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • ½ - 1 tsp salt
  • 60 - 80 g dried pasta of choice

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
800.8 kJ / 190.7 kcal
Eiweiß
5 g
Kohlenhydrate
25.1 g
Fett
7 g
gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Ballaststoffe
4.2 g
Natrium
801.1 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte