Geräte und Zubehör
Chakalaka
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
820 g
Zutaten
-
brown onion cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
carrots cut into pieces (3 cm)2
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (3 cm)1
-
green capsicum deseeded and cut into pieces (3 cm)1
-
fresh red bird's eye chillies trimmed2 - 3
-
olive oil20 g
-
tomato paste50 g
-
paprika1 tsp
-
curry powder1 tbsp
-
ripe tomato cut into pieces (3 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tinned baked beans (with sauce - see Tips)300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 820 g
Natrium
3573.8 mg
Eiweiß
25.6 g
Brennwert
3212.1 kJ /
767.7 kcal
Fett
24.2 g
Ballaststoffe
32.1 g
gesättigte Fettsäuren
3.4 g
Kohlenhydrate
130.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vegetarian chilli
35 Min
Palak paneer
45 Min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55 Min
Potato and green pea curry
50 Min
Vegetarian chilli
1 Std. 5 Min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 Min
Caribbean curry
40 Min
Gobi masala
30 Min
Vegetable chilli
50 Min
Spiced paneer parcels
50 Min
Chilli paneer
30 Min
Mushroom bolognaise
45 Min