Vegetable Pancakes
TM6 TM5

Vegetable Pancakes

3.4 (8 Bewertungen)

Zutaten

  • 4 oz zucchini
  • 4 oz carrots
  • 2 ½ oz red pepper

Cilantro Aioli

  • 9 oz vegetable oil
  • 1 oz ginger, peeled, in pieces
  • 1 oz cilantro leaves, plus extra to garnish
  • 1 large egg
  • 1 tbsp freshly squeezed lemon juice
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper

Vegetable Pancakes

  • 2 garlic cloves
  • 3 oz green onions, sliced (2 in.)
  • 3 oz red onions, quartered
  • 2 oz leeks, cleaned and sliced (2 in.)
  • 4 oz all-purpose flour
  • ½ tsp garlic powder
  • 1 tsp baking powder
  • ½ tsp salt
  • 3 large eggs
  • 1 tbsp soy sauce
  • 1 tsp sesame oil
  • 4 oz mushrooms, sliced
  • 2 - 4 tbsp oil, as needed
  • fresh cilantro leaves, to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1895 kJ / 453 kcal
Eiweiß
6 g
Kohlenhydrate
18 g
Fett
40 g
Ballaststoffe
2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte