Geräte und Zubehör
Fruit and yoghurt pizza
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
rolled oats50 g
-
raw unsalted peanuts20 g
-
coconut oil1 tbsp
-
coconut flakes10 g
-
pecans20 g
-
mixed dried fruit100 g
-
salt1 pinch
-
natural vanilla extract½ tsp
-
seasonal fruit of choice, to decorate
-
coconut yoghurt (see Tip)3 - 4 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
5.5 g
Brennwert
1777.8 kJ /
423.3 kcal
Fett
28.4 g
Ballaststoffe
6.6 g
Kohlenhydrate
35.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant to Plate
120 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chocolate mud muffins (gut health)
40 Min
Baked pumpkin doughnuts
1 Std. 20 Min
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30 Min
Chocolate spelt biscuits
5 Std. 10 Min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1 Std. 30 Min
Zucchini pistachio loaf
1 Std. 30 Min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25 Std. 20 Min
Coconut and beetroot balls
40 Min
Coconut oat biscuits
45 Min
Pumpkin loaf
1 Std. 45 Min
Buckwheat and date bliss balls
24 Std. 20 Min
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2 Std. 30 Min