Geräte und Zubehör
Jalapeño Popper Dip
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
12 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
Pepper Jack cheese or other spicy cheese, diced (2 cm)30 g
-
panko breadcrumbs15 g
-
onions quartered120 g
-
fresh jalapeño chillies stems removed, (3 whole, 3 halved)6
-
smoked bacon cut in pieces (2 cm)90 g
-
cream cheese450 g
-
artichoke hearts drained (1 x 400 g tin)220 g
-
mayonnaise120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
6 g
Brennwert
1243 kJ /
297 kcal
Fett
27 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Queso Fundido with Chorizo
45 min
Frozen margarita
10 min
Pico De Gallo
15 min
Tuna Poke Nachos
30 min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 godz. 20 min
Margarita
10 min
Cucumber Margarita
10 min
Margarita
10 min
Jalapeño Popper Dip
1 godz. 10 min
Pico De Gallo
15 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
5 godz. 50 min