
Geräte und Zubehör
Chicken and Farro Harvest Salad
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
8 portions
Zutaten
-
farro7 oz
-
water divided64 oz
-
extra virgin olive oil5 oz
-
almond butter6 oz
-
maple syrup2 oz
-
whole grain mustard2 oz
-
apple cider vinegar2 oz
-
salt divided½ tsp
-
ground black pepper divided¼ tsp
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
chicken breast fillets, boneless, skinless24 oz
-
Brussels sprouts trimmed, halved6 oz
-
acorn squash seeded, peeled, diced (½ in.)12 oz
-
red beets peeled, sliced (¼ in.)9 oz
-
beet greens sliced (½ in.)1 bunch
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
428 kcal /
1791 kJ
Eiweiß
25 g
Fett
23 g
Kohlenhydrate
33 g
Ballaststoffe
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Hearty Salads
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35 min
Chinese Chicken Salad
1 godz. 30 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1 godz. 15 min
Beet Hummus
20 min
Beef Chili with Lemon Feta
30 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min