Geräte und Zubehör
Chicken and Farro Harvest Salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
8 portions
Zutaten
-
farro7 oz
-
water divided64 oz
-
extra virgin olive oil5 oz
-
almond butter6 oz
-
maple syrup2 oz
-
whole grain mustard2 oz
-
apple cider vinegar2 oz
-
salt divided½ tsp
-
ground black pepper divided¼ tsp
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
chicken breast fillets, boneless, skinless24 oz
-
Brussels sprouts trimmed, halved6 oz
-
acorn squash seeded, peeled, diced (½ in.)12 oz
-
red beets peeled, sliced (¼ in.)9 oz
-
beet greens sliced (½ in.)1 bunch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
25 g
Brennwert
1791 kJ /
428 kcal
Fett
23 g
Ballaststoffe
7 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hearty Salads
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Summer Squash Flatbread
50min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1h 15min
Eggplant and Almond Dip
20min
Fish Tacos
45min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Moroccan Chicken Bowl
45min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Meatloaf
1h 20min