Pumpkin and Quince Soup
TM5 TM6

Pumpkin and Quince Soup

4.2 (20 Bewertungen)

Zutaten

  • ½ bunch fresh parsley, leaves only (10 g)
  • 1 garlic clove
  • 1 fresh chilli, deseeded
  • 1 lemon, thin peelings of skin only
  • 80 g leeks, white part only, cut in pieces (3 cm)
  • 80 g celery, cut in pieces (3 cm)
  • 250 g quince, peeled, deseeded and cut in pieces (3 cm)
  • 20 g dry sherry
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 500 g pumpkin, peeled, seeds removed, cut in pieces (4 cm)
  • 750 g chicken stock
    oder vegetable stock
  • 150 g single cream, plus extra to serve
  • 1 pinch fine sea salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • 1 pear, finely sliced and tossed in lemon juice

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
88 kJ / 21 kcal
Eiweiß
0.5 g
Kohlenhydrate
2 g
Fett
1.4 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 100 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte