Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
TM6 TM5

Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta

3.5 ( 4 Bewertungen )

Zutaten

  • 400 g pike-perch fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick)
    oder 400 g trout fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick)
  • 1 ½ Tbsp fish sauce
    oder 2 anchovy fillets, in oil drained
  • 2 tsp toasted sesame oil
    oder 20 g extra virgin olive oil
  • 7 - 8 sprigs fresh dill leaves only
  • 1 orange zest and juice
  • 500 g water
  • 600 - 700 g fresh sweetcorn kernels (from 5-6 corn cobs)
    oder 600 - 700 g tinned sweetcorn drained
  • 2 tsp salt
  • 400 g mixed vegetables sliced (5 mm) or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)
  • 40 g butter

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
350 kcal / 1461 kJ
Eiweiß
26 g
Fett
12 g
Kohlenhydrate
29 g
Ballaststoffe
7.6 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte