Geräte und Zubehör
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
salted butter40 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
garlic cloves2
-
cauliflower cut into pieces400 g
-
milk300 g
-
water550 g
-
fettuccine300 g
-
asparagus cut into bite-size pieces2 bunches
-
blue cheese crumbled, to taste130 - 150 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
ground black pepper to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1097.9 mg
Eiweiß
24.3 g
Brennwert
2390.9 kJ /
569.3 kcal
Fett
24.3 g
Ballaststoffe
7.8 g
gesättigte Fettsäuren
14.9 g
Kohlenhydrate
59.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simply Delicious
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Pasta with tuna
30 Min
Veal pizzaiola
40 Min
Lamb sfiha
1 Std. 20 Min
Chicken and almond stir-fry
30 Min
Penne and vegetables
35 Min
Lamb with pumpkin and lentils
50 Min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 Min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 Min
Asparagus risotto
40 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min