Geräte und Zubehör
Freekeh pilaf with broad beans
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
8 portions
Zutaten
-
fresh coriander roughly chopped5 sprigs
-
fresh dill leaves only5 sprigs
-
water1200 g
-
200 g frozen broad beansfresh broad beans200 g
-
freekeh (see tip)300 g
-
garlic cloves2
-
onions cut into quarters100 g
-
olive oil30 g
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
unsalted pistachio nuts roasted, finely chopped for garnish20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
7.2 g
Brennwert
841 kJ /
201 kcal
Fett
6.2 g
Kohlenhydrate
29 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Arabia
92 Rezepte
Schweiz
Schweiz
The Basic Cookbook
151 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45 Min
Spelt
2 Std. 40 Min
Brown basmati rice
40 Min
Greek Lentils and Rice
40 Min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 Std. 40 Min
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1 Std. 5 Min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Bulghur and lentil soup
1 Std.
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 Std. 50 Min
Fatayer (spinach turnovers)
1 Std. 35 Min