Geräte und Zubehör
Mediterranean Chicken
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
10 portion
Zutaten
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
chicken breast, skin on or skinless, boneless skinless1135 g
-
salt to season, to taste
-
black pepper, ground to season, to taste
-
artichoke heart, marinated drained and halved340 g
-
115 g olive, green, pitted, drainedKalamata olive, pitted drained115 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
extra virgin olive oil1 tablespoon
-
garlic clove5
-
dill, fresh leaves only, to taste10 sprig
-
red bell pepper stem and seeds removed, quartered115 g
-
red onion quartered115 g
-
5 sprigs oregano, freshoregano, dried1 tbsp
-
heirloom tomato quartered340 g
-
bay leaf, dried3
-
lemon halved1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
493.9 mg
Eiweiß
25.7 g
Brennwert
1223 kJ /
292.3 kcal
Fett
18.3 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
3.9 g
Kohlenhydrate
6.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min
Meatballs with chilli cheese potatoes
1 Std.
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 Std.
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50 Min
Baked Sweet Potatoes with Curry Chicken
1 Std. 10 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Beef stew with gnocchi
3 Std. 15 Min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 Std. 5 Min
Chicken Afritada
30 Min
Spanish Tortilla
1 Std.