Geräte und Zubehör
Provençal tart
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
Shortcrust pastry
-
wheat flour plus extra for dusting250 g
-
butter, salted cut in pieces, plus extra for greasing125 g
-
water10 g
-
salt1 tsp
-
egg1
-
herbs de Provence, dried½ tsp
-
ground Espelette pepper1 pinch
Filling
-
aubergines300 g
-
courgettes150 g
-
carrots100 g
-
red pepper100 g
-
mustard50 g
-
green olives, pitted100 g
-
egg1
-
milk60 g
-
single cream70 g
-
salt4 pinches
-
ground pepper2 pinches
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
8 g
Brennwert
1704 kJ /
407 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
35 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Provence on your table
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Horseradish and Chickpea Dip
10 Min
Rice and Parsley Stuffed Peppers
55 Min
Rice pudding
1 Std.
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25 Min
Plain yoghurt
14 Std.
Savoury Crayfish Éclairs
1 Std. 20 Min
Orange Curry Dressing
10 Min
Creamy pea soup
40 Min
Pears in Spiced Red Wine
3 Std. 20 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min