Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
TM6 TM5

Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans

4.7 (31 Bewertungen)

Zutaten

  • 24 - 32 oz Chilean sea bass fillet
  • ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon), plus extra to serve
  • 1 pinch ground white pepper, to taste
  • 12 oz carrots, peeled, cut into sticks
  • 4 oz unsalted butter, divided
  • 3 oz white miso paste
  • 28 oz water
  • 18 oz red new potatoes or baby gold, peeled and quartered
  • 12 oz fresh green beans, trimmed
    oder 20 oz zucchini, ends trimmed, quartered lengthwise
  • 1 tsp fine sea salt, to taste
  • fresh chives, finely chopped, to garnish
  • freshly ground rainbow peppercorns, to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2469 kJ / 590 kcal
Eiweiß
44 g
Kohlenhydrate
40 g
Fett
29 g
Ballaststoffe
8 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte