Geräte und Zubehör
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
jumbo sea scallops cleaned, patted dry12
-
fine sea salt divided1 tsp
-
ground black pepper divided1 tsp
-
garlic clove1
-
parsley leaves and tender stems3 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
lemon thinly peeled (no pith)1
-
lemon juice2 oz
-
sweet peas thawed if frozen10 oz
-
olive oil2 oz
-
heavy whipping cream3 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
890.2 mg
Eiweiß
13.9 g
Brennwert
1339.7 kJ /
320.2 kcal
Fett
22.7 g
Ballaststoffe
4.5 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
16.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Cookbook
68 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Mashed Potatoes
50min
Creamy Tomato Soup
30min
Purple Cauliflower Soup
25min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min
Cod with Citrus Butter
50min
Mushroom Risotto
30min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
French Onion Soup
1h 10min
Butternut Squash and Apple Soup
30min