Beef Chili
TM6 TM5

Beef Chili

3.1 (31 Bewertungen)

Zutaten

  • 1 tbsp dried oregano
  • 1 tsp black peppercorns
  • 1 tsp paprika
  • 1 tsp coriander seeds
  • ¼ tsp cumin seeds
  • 5 ½ oz carrots, cut into 1 in. pieces (approx. 2 med. carrots)
  • 4 oz red bell peppers, cut into 2 in. pieces (approx. ½ lg. pepper)
  • 4 oz green bell peppers, cut into 2 in. pieces (approx. ½ lg. pepper)
  • 12 ½ oz yellow onions, quartered (approx. 2 med. onions)
  • 5 garlic cloves
  • 4 serrano chilies, seeds and stems removed
  • 1 oz olive oil
  • 16 oz sirloin steak, cubed (½ in.)
  • 1 can red kidney beans (15 oz), drained
  • 1 can diced tomatoes (15 oz)
  • 2 tbsp tomato paste
  • 2 tbsp vegetable stock paste, homemade
    oder 1 vegetable stock cube
  • 1 oz dark chocolate, 70% cacao

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1526 kJ / 364.7 kcal
Eiweiß
21.8 g
Kohlenhydrate
28.6 g
Fett
18.5 g
gesättigte Fettsäuren
6.3 g
Ballaststoffe
7.9 g
Natrium
368.6 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte