Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
TM6 TM5

Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)

4.5 ( 63 Bewertungen )

Zutaten

  • 30 g light sesame oil
    oder 30 g peanut oil
  • 100 g yellow onion halved
  • 155 g carrots cut into large pieces (4 cm)
  • 160 g bacon cubed, or 160 g Canadian bacon, cubed (see Tip)
  • 30 g soy sauce to taste
  • 2 tsp sugar (optional)
  • 4 large eggs
  • 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste (optional)
    oder 1 stock cube (optional)
  • 360 g white short-grain rice (18-20 min cooking time)
    oder 360 g long-grain rice (18-20 min cooking time)
  • 1220 g water
  • 400 g mixed vegetables e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (2½ cm), zucchini, cubed (1 cm)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
440 kcal / 1844 kJ
Eiweiß
16 g
Fett
16 g
Kohlenhydrate
54 g
Ballaststoffe
4.2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte