
Kompatible Versionen
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
30
g light sesame oil
oder 30 g peanut oil - 100 g yellow onion halved
- 155 g carrots cut into large pieces (4 cm)
- 160 g bacon cubed, or 160 g Canadian bacon, cubed (see Tip)
- 30 g soy sauce to taste
- 2 tsp sugar (optional)
- 4 large eggs
-
1
heaping tsp homemade vegetable stock paste (optional)
oder 1 stock cube (optional) -
360
g white short-grain rice (18-20 min cooking time)
oder 360 g long-grain rice (18-20 min cooking time) - 1220 g water
- 400 g mixed vegetables e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (2½ cm), zucchini, cubed (1 cm)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 440 kcal / 1844 kJ
- Eiweiß
- 16 g
- Fett
- 16 g
- Kohlenhydrate
- 54 g
- Ballaststoffe
- 4.2 g
Alternative Rezepte
Fruit Ice Cream
5min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1h
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
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5min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
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Shrimp Scampi
40min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
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Apple and Pear Hot Cereal
1h 35min
Southwest Quinoa
40min