Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 120 g ceapă, tăiată jumătăți
- 2 căței de usturoi
- 20 g ulei de măsline
- 300 g roșii, bine coapte, tăiate bucăți (2-3 cm)
- 100 g ardei grași roșii, tăiați bucăți (2-3 cm)
- 1 lingură ierburi aromate uscate, în amestec (ex. cimbru, rozmarin, măghiran, busuioc, pătrunjel)
- 1 linguriță sare
- 2 prize piper negru proaspăt măcinat
- 300 g vinete, tăiate cuburi (2-3 cm)
- 200 g dovlecei, tăiați cuburi (2-3 cm)
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 422 kJ / 101 kcal
- Eiweiß
- 3 g
- Kohlenhydrate
- 9 g
- Fett
- 6 g
- Ballaststoffe
- 4 g
Alternative Rezepte
Ciorbă de legume (Minestrone)
45min
Pește și cartofi cu sos de roșii
50min
Legume umplute
1 Std. 20 Min
Salată de verdețuri de primăvară și grapefruit
30 min
Supă de legume
50min
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25 min
Vinete sotate (400 g)
Keine Bewertungen
Ghiveci cu tofu
30 min
Tocană de fasole black-eyed cu calmari întregi
5 Std. 15 Min
Dovlecei sotați (200 g)
20min
Tagliatelle cu hribi
1u.
Borș rusesc
50min