Kompatible Versionen
Fâșii de pui cu sos cremos de roșii și orez basmati
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pui și sos cremos de roșii
- 30 g fistic fără coajă, crud, nesărat
- 70 g ceapă, tăiată sferturi
- 1 cățel de usturoi (optional)
- 20 g ulei de măsline extravirgin, plus 1 linguriță
- 15 g frunze de busuioc proaspăt
- 400 g roșii cuburi, din conservă
- 1 ½ - 2 lingurițe sare de mare, fină
- 1 priză zahăr extrafin
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 800 g piept de pui file, fără piele, tăiat în fâșii (1 cm grosime)
- sare de mare, fină, după gust
- piper negru măcinat, după gust
Orez Basmati
- 1300 g apă
- 1 linguriță sare de mare
- 25 g ulei de măsline extravirgin
- 300 g orez tip basmati
Finalizare
- 250 g mascarpone
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 2071.2 kJ / 495 kcal
- Eiweiß
- 30.7 g
- Kohlenhydrate
- 23.8 g
- Fett
- 28.2 g
- gesättigte Fettsäuren
- 12.3 g
- Ballaststoffe
- 7.6 g
- Natrium
- 892.5 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sushi cu bulgur și somon
Keine Bewertungen
Sunrise Margarita (fără alcool)
Keine Bewertungen
Salată de paste cu salam
25 min
Paste cu carne de porc și fasole
Keine Bewertungen
Paste cu cerneală de calmar
Keine Bewertungen
Gem de usturoi negru și ceapă
Keine Bewertungen
Ouă umplute
25 min
Pește slab sous-vide
Keine Bewertungen
Platou cu fructe, cu dressing cu lămâie și miere
15 Min
Friptură de pui umplut cu portocală și garnitură cu jambon
2u. 5min
Punch Sangria cu ghimbir
Keine Bewertungen
Pui cu ierburi de Provence, orez și piersici
1h