Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 200 g zahăr extrafin
- 3 portocale netratate, dintre care coaja tăiată subțire de la 2 portocale, 80 g zeamă și 1 portocală feliată (1 cm)
- 6 cuișoare
- 1 băț de scorțișoară, plus pentru servit (după preferință)
- 2 foi de dafin, uscate
- ¼ nucșoară, întreagă, proaspăt măcinată
- 1500 g vin roșu
- 1 anason stelat
- Nährwerte
- pro 1 pahar
- Brennwert
- 893 kJ / 213 kcal
- Eiweiß
- 0.6 g
- Kohlenhydrate
- 23 g
- Fett
- 0.2 g
- gesättigte Fettsäuren
- 0.1 g
- Natrium
- 14 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Punci de mere
30min
Cremă de brânză cu ridichi
5min
Cannelloni de porc cu sos de legume
1h
Bomboane de ciocolată cu umplutură de ciocolată albă cu lămâie
2j 30 menit
Mușchi de porc umplut și sos de mere și cidru
1h
Vin fiert, cu mere
25min
Mușchiuleț de porc cu sos de muștar și cartofi
Keine Bewertungen
Bruschete cu inimi de anghinare
30min
Paste cu dovlecei, crevete și lămâie
30min
Antricot de vită sous-vide
2h 45 min
Iaurt simplu
14sa
Ceai rusesc
Keine Bewertungen