Pilaf de porc cu orez sălbatic

Pilaf de porc cu orez sălbatic

4.1 26 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 porții

Zutaten

  • ulei
    40 g
  • căței de usturoi
    2
  • ceafă de porc, fără os tăiată cuburi (3 cm), zvântată cu hârtie absorbantă
    500 g
  • boia de ardei, dulce
    4 - 6 prize
  • morcovi tăiați bucăți
    200 g
  • frunze de pătrunjel proaspăt plus pentru decor
    30 g
  • ceapă tăiată felii
    250 g
  • orez sălbatic
    300 g
  • pastă de roșii (concentrat)
    30 g
  • apă
    700 g
  • chimion măcinat
    ½ linguriță
  • piper negru măcinat după gust
  • prune uscate, fără sâmburi
    40 g
  • frunze de salvie, proaspete
    5 g
  • coriandru, frunze proaspete plus pentru decor
    10 g

Nährwerte pro 1 porție

Brennwert 696 kcal / 2917 kJ
Eiweiß 36 g
Fett 28 g
Kohlenhydrate 68 g
Ballaststoffe 10 g
gesättigte Fettsäuren 8 g
Natrium 181 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen