Geräte und Zubehör
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
Stuffed peppers with rice
-
onions cut in halves70 g
-
garlic clove (optional)1
-
beef mince300 g
-
white bread cut in pieces2 slices
-
mustard20 g
-
salt½ tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
egg1
-
peppers red, green or yellow4
-
water1200 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each)vegetable stock paste, homemade2 heaped tsp
-
long grain rice250 g
Tomato sauce
-
butter cut in pieces40 g
-
plain flour40 g
-
tinned chopped tomatoes500 g
-
tomato purée50 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sugar1 tsp
-
lemon juice1 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
28 g
Brennwert
2712 kJ /
648 kcal
Fett
23 g
Ballaststoffe
8.3 g
Kohlenhydrate
80 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Basic Cookbook 2018
174 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Couscous with Chicken and Lamb
1 Std. 10 Min
Rice Salad with Vegetables
45 Min
Octopus and Potato Salad
40 Min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 Std.
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 Std.
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Slow Cooked Beans with Cider
2 Std. 30 Min
Turkey Burger
1 Std. 25 Min
Sandwich Bread
3 Std.
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
45 Min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 Min